Doll in Pink Golden Corset & Dots

Doll in Pink Golden Corset & Dots

400,00lei

Păpușă – pandant din porțelan: “Doll in Pink Golden Corset & Dots”

Aprox 6cm înălțime. Păpușă din porțelan alb pictat cu aur. Brațele și picioarele păpușii sunt mobile. Șnur textil ajustabil pe lungime.

Fustița nu este inclusă în preț. Ea este din material textil (voal, tul sau mătase), are stopper-e din argint la spate, costă 50 de lei și poate fi comandată aici. Este un accesoriu care poate fi adăugat sau scos, în funcție de starea de spirit și de ținută. Fustițele sunt disponibile în mai multe culori.

Toate elementele de prindere (elementele de la articulații, stopper-ele de pe șnurul textil) sunt din argint.

Artist: Anca Popescu

1 in stock

+ -
Compare

Product Description

Obiect din porțelan turnat în matriță. Matrițele sunt realizate manual. Porțelanul este ars în cuptor în 3 etape, ajungând în faza de glazurare până la 1240 °C. Este cel mai prețios dintre toate materialele ceramice și este foarte rezistent. Toate elementele de prindere (articulații membre, elementele de pe șnurul textil) sunt din argint. Decorat manual, cu aur, platină și/sau culori specifice porțelanului, în funcție de model. Fiecare obiect este unicat. Unele obiecte sunt făcute în ediții limitate și pot fi asemănătoare, dar vă rugăm să rețineți că nu există două piese identice, deoarece sunt făcute manual.

Deși este rezistent, recomandăm manevrarea atentă, pentru că se poate sparge.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doll in Pink Golden Corset & Dots”

Your email address will not be published. Required fields are marked *