Pandant cub mediu

Pandant cub mediu

100,00lei

Pandant din porțelan alb pictat cu platină, aur și/sau culori specifice porțelanului: cub mediu. Recomandăm a fi purtat la baza gâtului singur, sau împreună cu un pandant mai mre.

Șnurul textil este reglabil pe lungime, disponibil în diverse culori și are elementele de fixare din argint.

Pandantul cub mediu este disponibil în diverse combinații de culori, fiecare obiect fiind unicat.

Această fotografie este doar un exemplu. Pandantele cub mic pot avea decoruri și culori diverse. Când plasați comanda, vom trimite fotografii cu modelele disponibile în acel moment pentru a îl alege pe cel dorit. 🙂

Artist: Anca Popescu

Out of stock

Compare

Product Description

Obiect din porțelan turnat în matriță. Matrițele sunt realizate manual. Porțelanul este ars în cuptor în 3 etape, ajungând în faza de glazurare până la 1240 °C. Este cel mai prețios dintre toate materialele ceramice și este foarte rezistent. Toate elementele de prindere (articulații membre, elementele de pe șnurul textil) sunt din argint. Decorat manual, cu aur, platină și/sau culori specifice porțelanului, în funcție de model. Fiecare obiect este unicat. Unele obiecte sunt făcute în ediții limitate și pot fi asemănătoare, dar vă rugăm să rețineți că nu există două piese identice, deoarece sunt făcute manual.

Atenție! Deși este rezistent, recomandăm manevrarea atentă, pentru că se poate sparge.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pandant cub mediu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *