Pink Corset Ballerina

Pink Corset Ballerina

500,00lei

Păpușă din porțelan, aprox. 10cm înălțime. Piesă unicat.

Brațe și picioare mobile. Pictată cu aur și culori specifice porțelanului. Poate fi purtată ca pandant sau folosită ca obiect decorativ. Are șnur textil reglabil. Poate fi purtată la baza gâtului sau cu șnur lung, după preferințe.

Toate elementele de prindere, inclusiv cele de pe șnurul textil sunt din argint.

! Păpușa se poate purta cu sau fără fustiță. Fustița se vinde separat și costă 35 lei. Poate fi comandată și altă culoare de fustiță. Cea din fotografie este doar o sugestie.

Compare

Product Description

Obiect din porțelan turnat în matriță. Matrițele sunt realizate manual. Porțelanul este ars în cuptor în 3 etape, ajungând în faza de glazurare până la 1240 °C. Este cel mai prețios dintre toate materialele ceramice și este foarte rezistent. Toate elementele de prindere (articulații membre, elementele de pe șnurul textil) sunt din argint. Decorat manual, cu aur, platină și/sau culori specifice porțelanului, în funcție de model. Fiecare obiect este unicat. Unele obiecte sunt făcute în ediții limitate și pot fi asemănătoare, dar vă rugăm să rețineți că nu există două piese identice, deoarece sunt făcute manual.

Atenție! Deși este rezistent, recomandăm manevrarea atentă, pentru că se poate sparge.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pink Corset Ballerina”

Your email address will not be published. Required fields are marked *